Unieke Weercursus | Voorspel zelf het weer

Voorspel zelf het weer

Leren zeilen met de natuurlijke elementen, maar hoe doe ik dit? Vaak vragen we ons af wat voor weer het gaat worden. Wat zou het mooi zijn als ik als watersporter zelf het weer kan voorspellen. Nationaal Watersport Instituut organiseert op 20 April 2013 speciaal voor u een professionele weercursus.

Weercurus watersport weer cursus

Weercursus Leer zelf het weer te voorspellen.

Weercursus

Een praktijk gerichte cursus waarin u wordt geleerd hoe u een weerkaart moet interpreteren. Aan de hand van weerkaarten nemen wij u bij de hand om zelf de juiste conclusies te trekken. En niet alleen aan de hand van weerkaarten; ook in de praktijk zal u worden geleerd hoe zo’n front er nou in het echt uitziet, en wat je er aan kunt zien. Aan het eind van de dag is iedere cursist zelf in staat om een weersvoorspelling te maken en weerkaarten te begrijpen.

Prachtige locatie

De cursus wordt gegeven op onze prachtige locatie in de haven van het Lauwersmeer. Jachthaven Lauwersmeer heeft sinds vorig jaar nieuwe eigenaren, de haven is compleet vernieuwd en voorzien van alle moderne gemakken. Omdat de docent een op uw persoonlijk kennis niveau afgestemde cursus geeft, is er slechts plek voor 20 enthousiaste cursisten. De cursus start om 10:00 en eindigt zo rond 17:00. In de pauze ontvangt u van ons een gezellige lunch, zodat u onderling ook nog kennis kunt opdoen.

* minimaal 15 deelnemers noodzakelijk voor doorgang van de cursus.

 

Schrijf u direct in voor deze unieke weercursus

Inschrijven is heel eenvoudig. Druk op de “Nu Inschrijven button”. Schrijf u nu in en voorspel het weer zelf. Doe het dus vandaag nog!

AANMELDEN