Cursus zeezeilen voor gevorderden

Waarom de Cursus Zeezeilen voor gevorderden bij zeezeilschool NWI:

zeezeilen cursus

  • Tochten leren plannen op zee
  • Leren zeilen onder verschillende weersomstandigheden
  • Begeleiding door ervaren zeezeil instructeurs
  • Opleiding tot zelfstandig schipper op kajuitzeiljacht
  • Les naar uw behoeftes volgens richtlijnen CWO
  • Unieke zeilgebieden


Stuur mij informatie!

Leren Zeezeilen als gevorderd zeiler

De cursus zeezeilen voor gevorderden maakt het voor zeilers mogelijk meer ervaring, kennis en vaardigheden op te doen op het gebied van zeezeilen. Zelfstandig zeezeilen is alleen weggelegd voor de ervaren zeiler en er komt meer bij kijken dan de meesten verwachten. Bent u een redelijke zeiler, maar bezit u nog te weinig vaardigheden om als zelfstandige schipper te gaan zeezeilen, dan is deze cursus iets voor u! De zeezeilschool NWI maakt het voor de gevorderde zeiler mogelijk om onder begeleiding van een ervaren zeezeil instructeur te leren zeezeilen als zelfstandige schipper.

Zeilcursus voor gevorderde zeilers | Zeezeilen

Bij de zeezeilschool NWI leert u tijdens de cursus Zeezeilen voor Gevorderden uw vaardigheden en kennis te verbeteren op het gebied van zeezeilen. Opgeleid wordt u tot ervaren schipper op een kajuitzeilboot. Aan het einde van de zeezeilcursus voor de gevorderde zeiler kunt u zelfstandig een zeilboot besturen. De ervaren instructeur van het NWI begeleidt u door het gehele traject, die u op een zo goed mogelijk manier klaarstoomt voor het echte werk. De cursus zal ervoor zorgen dat u zeker wordt over uw eigen capaciteiten met betrekking op het zeezeilen.

Inschrijven

Het Inschrijven is heel eenvoudig. Druk op de “Nu Inschrijven button”. Schrijf u nu in voor de cursus Zeezeilen voor gevorderden en wordt een zelfstandige zeezeiler om uw droom te beleven. Doe het dus vandaag nog! Wij nemen dan telefonisch contact met u op om de cursus in te plannen.

Cursus Zeezeilen II: Na het afronden van deze cursus kunt u zeilen onder lichte omstandigheden en een tochtje plannen en uitvoeren met de beschikbare bemanning, maar nog wel onder toezicht van een instructeur.

Inschrijven Zeezeilen II

Cursus Zeezeilen III: Aan het einde van de cursus kunt u vrijwel onder alle weerstomstandigheden met uw zeilboot de zee op. Verder kunt u dagtochten voorbereiden en plannen, alsmede de bemanning instrueren en aantsturen.

Inschrijven Zeezeilen III