LASTMINUTE Zeilcursus Italie Middellandse Zee start 20-07 1 week

Aanbieding zeilcursus Italië

Heeft u geen of weinig ervaring met zeilen, alleen bent u toch op zoek naar een mooi avontuur op zee of wilt u zeilkennis opdoen of verbeteren? Profiteer dan nu van de speciale aanbieding zeilcursussen vanaf het prachtige Salerno. Zeiljachthuren.nl biedt in combinatie met het Nationaal Watersport Instituut deze zeilcursussen aan. U kunt onder leiding van een professionele Nederlandse instructeur lekker zeilen op een prachtig jacht en genieten van de mooiste omgevingen en het lekkerste eten.

De tocht start op zaterdag 20 juli tot zaterdag 27 juli vanuit Salerno. U kunt deze zeilcursus nu boeken voor slechts €475,- per persoon!

Stuur mij informatie!
Amalfi Kust | Salerno

Amalfi Kust | Salerno

De mooiste eilanden

Bij de lessen die u volgt zeilt u met minimaal 3 en maximaal 5 andere cursisten van het ene prachtige eiland naar het andere eiland. U doet hierbij veel ervaring op. voorafgaand is zeilervaring is niet nodig. U kunt uiteraard ook met uw hele gezin deze cursussen volgen.

 Leren en relaxen

In deze week zal u actief zeilen combineren met tijd voor uzelf. Naast de cursussen die u gedurende deze week volgt is er genoeg tijd om lekker te winkelen, te zwemmen of genieten van de mooie havens, maar u kunt natuurlijk ook rustig genieten van het mooie weer op het terras met een drankje.

 Onderdelen van de cursus

Tijdens de cursus komen vele variërende onderdelen aan bod.

• U leert verschillende zeilmanoeuvres.

• U doet ervaring op met het navigeren.

• U leert hoe u zelf kan schipperen op een jacht.

• U leert hoe u het beste een route kan plannen.

• U leert hoe u het beste met een zeil kan omgaan, zowel het hijsen als het reven.

• U leert alles over de regelgeving in de wereld van het zeilen.

Het doel is, afhankelijk van de weersomstandigheden, om in deze week 6 dagen te zeilen. Zaterdag zult u om 17:00 inchecken, zodat u zondag kan uitvaren met de instructeur. Vrijdag zult u de cursus onder het genot van een hapje en drankje met de instructeur evalueren, en u zult zaterdag 09:00 helaas het jacht weer moeten verlaten.