Onze partners

Nationale Watersportbank

Nationalewatersportbank

Nationalewatersportbank

Nationale Watersportbank BV is met diverse werktitels, waaronder Zeiljachthuren, Motorboothuren en Euroboatcharter wereldwijd actief in de verhuur van zeil- en motorjachten. Onze missie kenmerkt zich door het streven naar kwalitatief hoogwaardige service, waar nodig op maat aangeboden. Om een wereldwijd aanbod te realiseren wordt in veel gevallen nauw samengewerkt met lokale bedrijven die financieel en kwalitatief service en continuïteit kunnen bieden. In die hoedanigheid opereert Nationale Watersportbank als agent.

Jachthaven Lauwersmeer

Jachthaven Lauwersmeer

Jachthaven Lauwermeer

Jachthaven Lauwersmeer, de vernieuwde haven aan het Lauwersmeer, beschikt over 350 ligplaatsen en ligt centraal aan het Lauwersmeer. Als enige ligt deze jachthaven niet aan een grote doorgaande weg, waardoor er geen verkeersruis op de achtergrond dreunt. Op slechts 2 mijl van Lauwersoog is deze haven ideaal voor zeiljachten en motorboten die op het Wad of binnenwater willen varen. Het Wad begint pas bij Ameland, is een veelgehoord gezegde op Jachthaven Lauwersmeer. En inderdaad kunnen platbodem en mid-zwaard jachten hier goed uit de voeten, in de uitgestrektheid van het Lauwersmeer. Maar met de haven van Lauwersoog op 2 mijl afstand en de Noordzee op maar een uurtje varen leven ook kieljachten zich hier naar hartelust uit.

Zeiljachthuren.nl

Zeiljachthuren

Zeiljachthuren

Uw zonnige zeilvakantie op het IJsselmeer, Caribisch gebied, Griekenland, Kroatië, Turkije, Middellandse Zee of Italië begint bij Zeiljachthuren. Als er gezeild wordt kunt u hier uw zeiljacht huren. Alle zeiljachten en catamarans zijn tijdens uw zeilvakantie beschikbaar op basis van bareboat, Flottielje zeilen of met schipper. U kunt uw droom zeiljacht zoeken via het menu en de zoekfunctie, maar voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken. Naast het vinden van uw droom zeiljacht zorgen wij ook voor uw vliegticket, boodschappen, verzekering, financiële garantie en de transfer naar uw zeiljacht.

Motorboothuren.nl

Motorboothuren

Motorboothuren

Motorboothuren biedt u de mogelijkheid om een motorjacht, motorboot of  snel en luxe jacht te huren op vele plaatsen ter wereld. Of u nu op het IJsselmeer, Thailand, Griekenland, Kroatië, Middellandse Zee of Italië wilt genieten van een wel verdiende watersportvakantie als er gevaren wordt dan biedt Motorboothuren.nl u een groot aanbod van motorjachten. Beschikbaarheid op basis van bareboat of met schipper. U kunt schepen zoeken via het menu en de zoekfunctie, maar u mag ook altijd een e-mail sturen via de zoekservice op de contactpagina.

Unigarant

Unigarant

Unigarant

U kiest voor een actieve vakantie op het water met een gehuurde zeil- of motorboot. Om uw vakantie prettig te laten verlopen sluit u de Unigarant Vaar Vakantie Polis. Een reis- en annuleringsverzekering speciaal toegesneden op de watersport die u verzekerd tegen onvoorziene omstandigheden.

 

 

Tubbber.com

Tubbber.com brengt varen en plezier op het water binnen ieders handbereik. Wij bieden een veilige manier om je eigen boot te verhuren of een boot te huren, kort of lang, wanneer en waar dan ook.