Zeezeil Instructeur gezocht!

Zeeilzeil instructeurs (m/v) CWOzeezeilen cursus

Het Nationaal Watersport Instituut zoekt voor haar zee zeilschool instructeurs (m/v), die in het bezit zijn van een Z.I. Diploma CWO zeezeilen. Indien nodig leiden we  je zelf verder op tot het gewenste niveau. Daarbij besteden we niet alleen aandacht aan de lesgeef vaardigheden, maar ook aan de eigen vaardigheden zeezeilen en de sociale vaardigheden.

Het NWI vindt, dat haar klanten op een leuke en verantwoorde wijze zeilles moeten krijgen, met bijzondere aandacht voor de intermenselijke relaties. Lessen bij het NWI moeten voor iedereen een leerzaam feest zijn.

Opleiding zeezeil instructeur

De opleiding tot Zeil Instructeur bij het NWI is pittig en vraagt om doorzettingsvermogen. De kosten van die opleiding nemen wij zelf voor onze rekening, indien de instructeur(trice) met het NWI een exclusiviteit overeenkomst wil sluiten. In alle andere gevallen betaalt de instructeur(trice) de opleiding.

Het NWI is een zee zeilschool, die werkt conform de richtlijnen van de CWO (Commissie Watersport Opleidingen, dé landelijke organisatie voor kwaliteit opleidingen in de watersport). Haar uitvalbasis is jachthaven Lauwersmeer en van daaruit zitten we snel op het wad en op de Noordzee. Voor lessen op het IJsselmeer hebben we een steunpunt in Lemmer. We geven zeilles met Delphia 26, Nautiner 30S, Bavaria 37/40, Allures 40, Delphia 37 en Varianta 44.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe enthousiaste zeezeil instructeur(trice) met doorzettingsvermogen, dan ontvangen we graag je sollicitatie via info@nationaalwatersportinstituut.nl